Безгрижна почивка в планината на чист въздух. Вземи сега от 66 лв. на човек All Inclusive Light

Бонус при над 5 нощувки - 
вечеря в а-ла-карт ресторант
Samokovi Mezze & Grill и масаж

Попитай за свободни дати тук
6 причини да избереш хотел Рила

Включено в цената

 • Уроци по Плуване

  Включено в цената: Безплатни уроци по плуване за деца от 6 до 11 години вкл., от понеделник до петък, от 10:30 до 11:30.

 • Басейн и джакузи

  Басейнът с панорамен покрив и спиращ дъха изглед към планината е идеалното място да се освежите след разходката или да се позабавлявате с децата.

 • Малки готвачи

  Безплатни уроци по сладкарство и кулинария за най-малките всеки понеделник и четвъртък.(подходящо занимание за деца от 4 до 11 години вкл.)

 • Четири хранения в ресторант Seasons

  Закуска, обяд, снакс пауза и вечеря – очаква ви винаги свежа и вкусна храна.

 • Фитнес

  Напълно обновена фитнес зала с живописна гледка към планинските склонове – за да сте винаги сред природата.

 • Подарък от хотел Рила

  Специален БОНУС за всеки гост при престой 5 или повече нощувки - безплатен класически масаж с продължителност 45 минути!

Нашите гости споделят

 • “Всички удобства”

  Почивката ни беше наистина едно чудесно изживяване. Хотел "Рила" е една перла в сърцето на Боровец. Обслужването беше на висота! Отношението на персонала към нас беше чудесно! Възможностите, които хотелът дава за пълноценна почивка са отлични - не само за организиране на походи и спа, но и за индивидуални занимания. С удоволствие бих препоръчала на свои познати да отидат и да почиват там.

  ЛИДИЯ, СОФИЯ
 • “Добри ресторанти”

  Със съпругата ми сме очаровани от удобствата, условията и възможностите за почивка, които предлага хотел „Рила“ в Боровец!!! Горещо го препоръчваме на хора от всички възрасти, тъй като в него има условия за хора на всякаква възраст, както и малки деца. Прекрасен въздух, хубава храна, тишина, удобни стаи, чуден лоби бар, множество допълнителни услуги!

  ГЕОРГИ, СОФИЯ
 • “Отлично местоположение”

  Перфектно местоположение на хотела!!! Комбинация от басейн с невероятна гледка към планината. Храната е много добре, има няколко ресторанта, стаите са просторни. Приятно и чисто. Препоръчвам го на всички. Много подходящ за семейства с деца.

  СТАНИСЛАВ, РУСЕ

Хотел Рила се намира в сърцето на Боровец

2010 Боровец
тел.: (+359 750) 32 295
факс: (+359 750) 32 533
E-mail: rila@rilaborovets.com

Навигирай